Avfukter for små rom

Meaco kommer med en mini-maskin som tørker opp luften.

Publisert

Stadig flere har oppdaget fordelene med en avfukter i båt. Et slik apparat hindrer at det danner seg mugg om bord. Med en avfukter om bord kan puter og seil oppbevares om bord, også om vinteren. Det sparer arbeid, og er nyttig for alle med begrenset plass hjemme.

Miniversjon

Engelske Meaco har vunnet avfuktertester flere ganger. Selskapet drev i utgangspunktet med produkter for å holde riktig klima i museer, men har også utviklet avfuktere for båt og camping. Meaco Mini-D er siste nyutvikling er en liten, oppladbar luftavfukter som kan kontrollere luftfuktigheten i små steder som skuffer og skap. Denne kan du bruke der du tidligere brukte tørrball, men denne fungerer igjen, og igjen og igjen. Den kan fjerne ca 300 ml pr opplading, eller vann tilsvarende en boks med brus.

For små rom

Meaco Mini-D kan fungere bra for å tørke opp stuerom om bord hvor det gjerne ligger fuktige tau og utstyr, eller områder i båten hvor det er vanskelig å komme til for å tørke, som i nærheten av elektronikk osv.

Avgir fuktighet ved ladning

Kassetten er full av krystaller som absorberer fuktighet fra luften for å opprettholde et tørt miljø for lagring. Når krystallene er oppbrukt, vil krystallene i den forseglede indikatorvinduet bli rosa. For å regenerere krystallene, plugger du Meaco Mini-D til strømnettet ved hjelp av kabelen som følger med og la den stå i 10 timer. Mini-D avgir da fuktigheten. Etter denne tiden vil du kunne gjenbruke Meaco Mini-D. Meaco Mini-D er den enkleste, tryggeste og reneste måte å kontrollere overflødig fuktighet.

Prisen er ikke avskrekkende. Meaco Mini-D koster 300 kroner. Du finner mer info her.

Powered by Labrador CMS