Askeladdens tøffe dobbeltutfordring

Med C75-serien entrer Askeladden premium-markedet for sportslige familiebåter med store påhengsmotorer. De to nye modellene er de første båtene i en helt ny designlinje som skal tilby «mer av alt»: høyere fart, kraftigere motorer og mer komfort.

Publisert

Et helt nyutviklet sportsskrog med dyp V-bunn, mulighet for virkelig store motorløsninger og ikke minst de elegante overbygglinjene på C75 Center Cabin er interessante brudd med de siste årenes Askeladden-prioritering av superpraktiske styrehusbåter i P-serien.

På daycruiser-siden leverer Askeladden i dag tre fine, men relativt nøkterne modeller i C62-serien, og det er en stund siden de store og temmelig dyre innenbordsmotordrevne Z-båtene ble bygget på Os. Nå skal C75 Cruiser fylle tomrommet og bringe en solid dash glamour inn i Askeladden-katalogene.

Båtene ble lansert på «Sjøen for alle»-messen i Oslo i mars. Der vakte nyhetene stor interesse, og Askeladden solgte faktisk flere eksemplarer av C75 Center Cabin allerede før prototypene kysset vannet for første gang i begynnelsen av april.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS