Askeladden med ny cruiser

Med cruiseren C6 vil Askeladden sette ny standard i sin klasse. Klarer de det? Se de ferske bildene og vurder selv.

Publisert

C6 er en sporty familiebåt, bygget på en helt ny plattform fra den største fritidsbåtprodusenten i Norge. Med ny design,  moderne farger, samt de smarte Q-løsningene håper Askeladden dette blir en av årets vinnere i båtmarkedet.

- Vår visjon er å sette fremtidens båtstandard. Med C6 har vi utviklet cruisersegmentet ytterligere. Vi har laget en båt for fremtiden, med en helt ny plattform som gir oss alle muligheter til utvikling av enda flere båtnyheter. C6  er skreddersydd for våre primære markeder med innenbordsmotorer i Skandinavia og Nord-Europa, sier en stolt markedssjef hos Askeladden, Leif Bergaas i en pressemelding.

 

Flere smarte løsninger om bord, som Q-Rope, Q-Table og Q-Bed , har hittil bare vært tilgjengelig på Z8 og Z7, Askeladden sine mest eksklusive modeller. C6 får disse løsningene, samt båtprodusentens siste Q-ide, en Q-Pantry. Dette er en kjøkkenseksjon med vask og kokeapparat som enkelt kan slås sammen og skjules i skrogsiden.

C6 er også utstyrt med en todelt kalesje. Med det blir kalesjen usynlig når den legges ned i en skjult kalesjebrønn, akkurat som en liten garasje. Cruisernyheten leveres også med TeakStyle på fordekk, badeplattform og i cockpit. TeakStyledørken er 100 prosent vedlikeholdsfri. Alt for å gjøre livet på sjøen så enkelt og behagelig så mulig. Kremnyhet

C6 er utstyrt med kremfarget skrog og dekk, mens interiøret er innbydende i antrasitt og konjakkfarge. Cruiseren er 6,25 meter lang, og er bygget for komfortabel men også rask transport. C6  kan leveres med MerCruiser 4,3 liter MPI-bensinmotor, eller en 1,7 liter stor dieselmotor. Om bord er det god plass til seks personer. Cruiseren er utstyrt

med nye funksjonelle løsninger for hele familien, og har overnattingsplass til fire. To i kabinen og to i Q-Bed.

Tekniske data

lengde:  6,25 m

Bredde:   2,45 m

Maks personer:  6 personer

Drivstofftank:  165 liter

vanntank:  50 liter

Motor:

cMD 1,7 Ms 120 Alpha Diesel – 116 HK – Fart 31 knop – vekt ca. 1550 kg

Mercruiser 4,3l MPi Alpha – 220 HK – Fart 41 knop – vekt ca. 1650 kg

Foto alle bilder: Askeladden

Powered by Labrador CMS