IKKE EN HALV PILS EN GANG: For 49 kroner kan du skaffe deg tilgang til alt innholdet på seilmagasinet.no i sommer.
IKKE EN HALV PILS EN GANG: For 49 kroner kan du skaffe deg tilgang til alt innholdet på seilmagasinet.no i sommer.

Kos deg i sommer!

SEILmagasinet plukker frem en rekke go’biter fra arkivet i hele juli. Kos deg med god og hyggelig lesning i sommer!

Publisert Sist oppdatert

I SEILmagasinets digitale arkiv fins det et vell av gode historier og hyggelig lesestoff. En del av disse go’bitene vil vi trekke frem på seilmagasinet.no i hele juli måned, og de vil kanskje gi deg gode minner eller en påminnelse om noe som en gang skjedde. Eller kanskje det handler om personer du kjenner.

Så ja, ta med nettbrettet i sommer, rigg deg til i cockpiten og unn deg selv en liten lesestund sammen med en god historie!

Gir det mersmak, så oppfordrer og anbefaler vi deg å søke i arkivet etter flere ved å benytte søkefunksjonen på seilmagasinet.no. Vi blir selv stadig overrasket ovver hva som fins der – hukommelsen er gjerne så der…

Sakene vi plukker frem krever innlogging, men for kun kr 49 kan du tegne en måneds abonnement som gir deg full tilgang til alt innholdet på seilmagasinet.no – som også inkluderer hele arkivet til seilas.no!

49 kroner…!?!

Kan hende kommer du ut for episoder i sommer som krever litt praktisk eller teknisk informasjon – og da har du også det for hånden på nettbrettet eller telefonen din.

 

Powered by Labrador CMS