Apetor slår til på isen igjen

Sandefjordingen Tor Eckhoff, alias Apetor har igjen passert en million seere på sin fjerde film med skøyter og isbading. Se Apetors siste stunt.

Publisert

I fjor fikk Tor Eckhoff et stort antall seere da han gikk på hockeyskøyter på sørpeisen og svømte ned i et hull i isen. Filmen ble blant ble plukket opp av CBS News er straks sett av to millioner på Youtube.

I februar la Apetor ut en ny film på Youtube, og igjen tar det av. Den siste filmen av sandefjordingen er sett av 1,1 millioner. Videoen ble plukket opp av amerikanske Huffington post. Denne gangen boltrer han seg på Goksjø-isen i Vestfold, med motorsag, hockeyskøyter, selimotasjoner og varemerket som har blitt en flaske Vikingfjord.

– Jeg har fått forespørsler pm de kan vise filmen på amerikanske TV-stasjoner, sier Tor Eckhoff til Sandefjords Blad.

Se den siste filmen (artikkelen fortsetter under filmen)

I Båtliv nummer 4 i fjor sa båtmannen Tor Eckhoff at han aldri hadde trodd det skulle ta så av.

Tor Eckhoff har i sine filmer vist stor interesse for båtlivet i Sandefjord og omegn. En av filmene vi har lagt merke til, er turen han hadde til Stauper i februar 2010. Dette var ikke en vanlig båttur, slik vi forbinder med Stauper, men en skitur. Dette var en tid da store deler av Oslofjorden var islagt. Pa filmen som Eckhoff har publisert på Youtube, har han kryss- klippet med filmklipp fra sommerhalvåret. Det vil si at man i det ene øyeblikket ser en stake i sommerbris, og i neste sekvens ser samme stake omgitt av is. Samme måned har han gått på skitur rundt Tønsberg Tønne, også her med kryssklipping som varierer mellom båttur og skitur.

Les profilen med Apetor her. Artikkelen lastes ned gratis av abonnementer. Er du ikke abonnement koster den 50 kroner.

Her kan du se alle filmene til Apetor.

Powered by Labrador CMS