Ansatte starter Harstad Marina AS etter konkursen
Ansatte starter Harstad Marina AS etter konkursen

Ansatte starter Harstad Marina AS etter konkursen

Tre tidligere ansatte ved konkursrammede Harstad Marina Båt AS sørger for videre drift med det nye navnet Harstad Marina AS.

Publisert

Harstad Marina Båt AS meldte sin konkurs 26. oktober, men allerede nå er det klart for videre drift, med en liten endring i navnet til Harstad Marina AS. I fjor var omsetningen noe over 80 millioner kroner, men bedriften fikk et driftsunderskudd på 2,5 millioner kroner, og det endte med konkurs. Harstad Marina AS blir ifølge en pressemelding å satse på bruktbåtmegling, salg av båter med utenbordsmotorer, utleie av båtplasser, verkstedrift, butikk og salg og service av dieselmotorer.

– Hensikten er å etablere et maritimt kraftsenter i det mest folkerike området i Nord-Norge, skriver de nye eierne i en pressemelding. Videre skriver eierne at det er åpenbart at en nystartet bedrift må bygge stein på stein, og full drift antas ikke å være en realitet før i midten av februar, herunder også ansettelser. Selv to av eierne må finne seg i å finne andre inntekstkilder i en startfase.

I første omgang vil bruktbåtformidlingen og utleie av båtplasser være hovedsatsningsområder, og deretter vil vi suksessivt innlemme de øvrige eierne når markedet tillater det.

Powered by Labrador CMS