Båtfolkets egen nettside

Batliv.no er helt i Europatoppen når det gjelder trafikk på båtbladers nettsider. I gode måneder er opptil 100.000 besøkende innom batliv.no, som i løpet av året kan notere seg for nesten en million besøk, ifølge Google Analytics.

Vårt samarbeid med VG Nett har gitt forlagets nettsider en ledende posisjon som nyhetsleverandør på nett for båtfolket. Gjennom Båtlivs digitale kanaler når du båtfolk på PC, mail, desktop og mobil.

Båtliv har en dyktig og entusiastisk redaksjon som legger ut nyhetssaker daglig. Her finner leserne nyheter, tips, billedspesialer og film av båter. Antall lesere vokser og tiden leserne bruker på batliv.no ble doblet fra 2016 til 2017.

Båtliv-leserne er en usedvanlig kjøpekraftig målgruppe med 815 000 kroner i snitt i husstandsinntekt. På nett er leserne kun et klikk unna din egen hjemmeside. Hver uke sender Båtliv ut en nyhetsmail med ukas viktigste saker til 10.000 båtinteresserte lesere, og her kan du vise deg med annonse.

På Facebook har Båtliv passert 23.000 følgere, og vi kan hjelpe våre annonsører med å bli synlige på Facebook og gjennom programmatiske annonseløsninger.

Vi er også behjelpelige med å lage nettannonser, og kan hjelpe våre annonsører med innhold til annonser, brosjyrer og nettsider. Ønsker du bilder, video eller 360-opptak? Da kan vi hjelpe deg, og vi hjelper deg også med å lage annonser og såkalte native ads. Les mer om våre markedsføringstjenester her.

Ta kontakt for å få hjelp med dine markedsføringsbehov.

Nøkkeltall batliv.no

Besøkende mnd. Sidevisninger mnd
40000100000