Ny nettbutikk for båtpleieprodukter

Nå lanseres en ny nettbutikk utelukkende for båtpleieprodukter. Batpleie.no skal gjøre det enklere å finne riktig produkt.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

I forkant av den store pussesesongen, som vi nå går inn i, er det etablert en helt ny nettside som utelukkende baserer seg på salg av båtpleieprodukter.

– Vi ser at det handles mer og mer over nett, og all erfaring tilsier at veksten ikke vil avta. Det å handle pleieprodukter på nett er behagelig, hvor man kan sitte i fred og ro hjemme og planlegge båtpussen i detalj, uten å måtte bekymre seg for åpningstider, tilstrekkelig produktinformasjon og utvalg, forteller Mathias Pedersen i batpleie.no i en pressemelding.

På nettstedet legges det i følge gründeren opp til enkel handel. Det skal være enkelt å finne frem til riktig produkt, og det skal også henvises til tester av produktene.

Aktørene bak batpleie.no har også drevet nettbutikk tidligere, hvor varesortimentet blant annet besto av noen båtpleieprodukter.

– Vi merket en økende etterspørsel etter pleieproduktene, enda utvalget var snevert, og det var da vi så behovet komme for en rendyrket båtpleiebutikk, forteller Pedersen. Utviklingen har pågått over et år, og nå fører batpleie.no merkevarer som Holmenkol, Meguiars, Undri, Rylard og Relekta.

Den nye nettsiden finner du på www.batpleie.no

(09.03.2012)