Smart Skager-snekke

Dette er vel ikke akkurat et vanlig syn på toppen av motorkassa i en snekke. Skager 660 har fått en rekke nye og smarte løsninger. (23.02.10)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Skager-snekka har fra før av kunnet tilpasses ulike behov og bygges opp etter kundenes ønsker, blant annet som åpen eller lukket båt, og nå har gutta i Langesunds-bedriften kommet opp med enda en genial idè og smarte løsninger som gjør den 22 fots snekka enda mer brukervennlig og tilpasningsdyktig.

Kreativt og praktisk

For eksempel hvorfor ikke plassere en bysseløsning på toppen av motorkassa? Ja, hvorfor ikke! Motoren ligger likevel såpass lavt i båten for å redusere støy, og da kan en jo likegodt bruke kassa til noe fornuftig. Som tenkt, så gjort. Dermed kan du lage og innta dine egne måltider om bord i snekka. Under bordplata på motorkassa kan du få både vask, kokebluss og kjøleboks, eller lager for bestikk og servise.

Daycruisersnekke

Men det stopper ikke der. Puter med underlag plassert mellom benkene enten i baugen eller akter, gir også mulighet for overnatting eller en stor solseng på late sommerdager. På hekken kan også Skager 660 få montert på badeplattform, i tillegg er det muligheter for toalettløsning i u-benken i baugen. Kalesjeløsning og targabøyle med lanterner er også tilgjengelig utstyr.

Snart norgespremiere

Den smarte Skager-snekka ble for første gang vist fram under messa i Düsseldorf, og i helgen er det danskene som får ta en nærmere titt på båten. Her hjemme blir båten å se på Sjøen for alle på Lillestrøm.