32-foter med softtop

Italienske Sessa kommer nå med en 32-foter som de kaller Yachtcruiser med modellbetegnelsen C32 og som har softtop i stedet for hardtop.

Publisert Sist oppdatert

Av Hans Due

Den noe spesielle designen gjør at båten har store vindusflater og få stolper som hindrer sikten rundt uteplassen. Taket består av en kalesjeløsning som med et håndgrep gjør båten helt åpen i taket. Derfor har Sessa valgt å kalle det for en softtop.Kalesjedelen skyves inn i en slags targabøyle i akterkant.

Båten er vel mest å karakterisere som en weekendcruiser med en stor tverrstilt lugar med dobbeltkøye midtskips og en stor rund salong under dekk forut. Den kan bygges om til køyeplass. I tillegg har båten bysse og toalett/dusjrom under dekk.

Uteplassen har mange sitteplasser, en L-sofa med to-tre sitteplasser, alternativt solseng vis a vis førersetet og en U-sofa med fem sitteplasser rundt et bord aktenfor denne. Helt akterut er en meget stor badeplattform.

Båten leveres med to motoralternativer, enten dobbeltinstallasjon av Volvo Pentas D3 på 200 hk hver og med joystickstyring eller Volvo Pentas bensinutgave CXi 5.7 på 320 hk. Båten blir vist første gang under båtmessen i Paris i begynnelsen av desember.

Data:

Lengde: 9,75 m

Bredde: 3,0 m

Vekt: 8 tonn

Drivstoff: 515 lt

Ferskvann: 110 lt

Septik: 46 lt.

Motor: Maks 540 hk

Antall personer: 8

www.sessamarine.com eller norsk importør www.sessa.no  (23.11.2010)