Proffutstyr fra Helly Hansen

Dette utstyret et godt nok for gutta som deltar i verdens tøffeste seilas, Volvo Ocean Race.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Helly Hansen er leverandør av seilbekledning til det kinesiske teamet Sanya, som deltar i Volvo Acen Race.
Teamet, som blant annet består av nordmannen Aksel Magdahl,tester utstyret for Helly Hansen. Det er ventet at bekledningen og redningsvesten som teamet bruker vil komme i handelen fra og med i sommer.

Inflatable Racing er en offshore redningsvest for alle forhold.
- Dette er en lett vest for både kvinner og menn som er enkel i bruk takket være patentert design, der sikkerhetsselen går i kryss over skuldrene, slik at ryggen og nakken ikke blir overbelastet. Flytevesten har ellers en praktisk sele i skrittet som kan fjernes når den ikke er i bruk, skriver HH i en pressemelding.

Redningsvesten blåser seg automatisk opp ved kontakt med vann. Den kan også utløses manuelt, eller blåses opp ved hjelp av munnstykkene. Prisen på vesten er 2500 kroner.

Offshore seildress

Det tøffeste seiltøyet fra Helly Hansen blir også tilgjengelig for mannen i gata i 2012. Ocean jakke og bukse er samme dress som team Sanya bruker under årets seilas. Ocean jakke er produsert i vanntett, 3-lags pustende Helly Tech Professional materiale. Jakken har avtakbar og justerbar hette i et ekstra synlig materiale, og kan ellers justeres både i midjen, halsen og på armene, avhengig av værforhold. Ekstra høy krage gir ansiktet god beskyttelse, mens Polartec-fleece sørger for komfort innvendig. Ocean jakke kommer i fargen rød i str. 2XS-2XL.

Skal du ha komplett dress må du ut med 15 000 kroner. Jakka koster nemlig 9999 kroner, mens buksa koster 4999.

Mer info: www.hellyhansen.no

(17.02.2012)

Powered by Labrador CMS