Hvem fortjener 15 000 kroner?

Tommelen Opp! er et nordisk stipend som deles ut til en person som har utmerket seg i sin båtforening. Stipendiet går til ildsjelen som sjelden sier nei til å hjelpe sine klubbkamerater og som dermed bidrar til et bedre båtliv for alle.

Publisert Sist oppdatert

Tekst: Redaksjonen

Tommelen Opp! har allerede blitt en institusjon i Sverige, og fra 2011 er prisen også etablert i Norge og Finland. Prisen er et samarbeid mellom båtbladene Vene i Finland, Båtliv i Sverige, Båtmagasinet i Norge og International Maling AS.

Vinneren av utmerkelsen Tommelen Opp! mottar et stipend på 15.000 kroner som deles ut under Sjøen for alle på Lillestrøm i mars. Nå trenger vi din hjelp til å finne gode kandidater!

En typisk ildsjel

Hvem i din båtforening fortjener dette stipendiet? Vi vil gjerne ha ditt forslag til kandidater. Kjenner du en positiv båtkompis som aldri sier nei? En person som stiller opp på dugnader, tar en ekstra vakt på kort varsel, som alltid er behjelpelig når smått og stort skal ordnes? Vi er ute etter kvinner og menn som har utrettet noe spesielt i sin båtforening. Siste frist for innsending av forslag er 1. desember. Forslaget skal bestå av en kort begrunnelse, navn, adresse og telefonnummer på den som sender inn forslaget, samt også gjerne et bilde av den som blir foreslått.

Nomineringsforslagene sendes til:

Tommelen opp
Båtmagasinet
Postboks 1169, Sentrum
0107 OSLO
Eller:

[email protected]

Send inn forslag - vinn en vest!

Tre kandidater blir nominert til stipendiet Tommelen Opp! på 15.000 kroner. Innsendere som får sin kandidat nominert vil få en flott Ocean oppblåsbar redningsvest fra Govi AS tilsendt i posten.

 

Powered by Labrador CMS