Tre nye Princesser

Under London Boat Show i januar neste år vil Plymouth-baserte Princess lansere både V39, V57 og det nye flaggskipet 40M.

Publisert Sist oppdatert

Av Sondre Paulsen/tilsjos.no

– Det er forventet at det vil være den minste modellen som vil vekke mest oppmerksomhet under messeperioden i London, forteller verftet i en pressemelding, da den etterlengtede Princess V39 får sin verdenspremiere. Den nye V39 blir en svært velkommen nyhet for dem som foretrekker "småbåter", forteller produsenten.

Designet vil være stilrent, og under motorluken sitter kraftige Volvo D6-330 motorer. Interiøret er lyst og romslig med store salonger og en velutstyrt bysse. Begge kabinene er sjenerøst proporsjonert og moderne innredet.

V39 har listepris på  235 000 pund (eks. mva).

Les mer om V39 her.

Ny 57-foter

Den andre internasjonale debuten på London-showet blir V57. V57 får et stort hoveddekk, et enormt soltak og trippel skyvedører mot akterdekket. Båten har en hydraulisk nedsenkbar badeplattform og en stor garasje for gummibåten eller jetski.

– Under dekk føles V57 som en mye større båt. Byssa blir elegant utstyrt, og de tre lyse lugarene har alle hvert sitt romslige bad, i følge en pressemelding fra verftet.


Princess V57

Våren 2012 kommer også den viktigste lanseringen for selskapet til dags dato. Da vil den første Princess 40M stå klar. Kronprinsessa får tre dekk fylt til randen med eksklusivt interiør. Det vil være mulig å skreddersy det meste etter kundens ønsker. Lengden er hele 38,47 meter, og bredden er drøyt 8 meter.

Princess 40M

Mer info: www.norskbatsenter.no og www.princessyachts.com

(29.11.2011)

Powered by Labrador CMS