TILBAKE HIT: Her på Norges varemesse skal Sjøen for alle anno 2015 arrangeres. Bildet er tatt under 2009-utgaven av den store båtmessa. Den gang var 41 000 betalende gjester innom hallene på Lillestrøm.

- I ferd med å fylles

Tre haller er nesten fylt opp og påmeldingene tikker fortsatt inn til neste års Sjøen for alle på Lillestrøm. (25.11.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

- Vi er svært fornøyde med pågangen som er omtrent på samme nivå som i fjor, sier messesjef Merete Rustad, og mener optimismen i båtbransjen absolutt er tilstede.

I følge Rustad skal de største aktørene, som for eksempel Erling Sande AS, Brunswick Marine AS, AS Kellox, Lunde Båt AS, Windy Boats AS og NB Marine være på plass. Hun lover flere verdens- og norgespremierer under messa, og mener alt ligger tilr ette for en bred, variert og innholdrik messe.

Framover skal det må jobbes med messens layout og plassering av stands, samt få på plass en rekke aktiviteter som kan være med på å gjøre messen mest mulig attraktiv og spennende. 
- Av ny aktiviteter planlegger vi blant annet mannequinoppvisning og eget seilloft. Vi legger stor vekt på at de som besøker Sjøen for alle 2010 skal få en hyggelig, representativ og informativ opplevelse av båtbransjen og båtlivets gleder.

Sjøen for alle 2010 arrangeres 12.-21. mars på Norges Varemesse i Lillestrøm.