Ibiza klar med bowrider

Finanskrisen har forårsaket teknisk knockout for hele båtbransjen. Ibiza Boats i Grimstad satser imidlertid modig og markerer sitt 20-årsjubileum med nye båtmodeller.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Ibiza boats:

I likhet med den norske båtbransjen for øvrig, har Ibiza Boats vært gjennom en tøff periode. I forbindelse med jubileet presenterer båtprodusenten likevel den første av i alt tre nye båtmodeller.

- Vi har brukt tiden til å tenke kreativt og velger å satse offensivt. Derfor møter vi et nytt år med en splitter ny bowrider-modell, sier Helge Duus i Ibiza Boats.

I løpet av vinteren vil båtprodusenten presentere tre nye båtmodeller. Premieren på den første av disse, Ibiza 22BR, legges til Vestlandets største båtmesse, Dra til sjøs i Bergen. Messa arrangeres i begynnelsen av februar.

Båten er en innstegsmodell i Ibiza-serien, og den er båtprodusentens første bowrider. Den har en åpen sittebrønn med seteplass til 5-6 personer i baugen/forpiggen. I Ibiza 22BR kan sittebrønnen enkelt gjøres om til en integrert solseng.

- At løsningen er integrert gjør at det ikke innebærer noen løse deler, noe mange vil oppleve som en stor fordel. Den har skjærgårdsjeepens grunnleggende kvaliteter som rask dagsturbåt, men med mer ute- og sitteplass, forklarer Duus.

Ibiza 22BR utfyller de veletablerte og populære konseptene fra Ibiza; Sport, Touring og Weekender med en splitter ny bowrider-modell.

(27.12.2010)