Nyåpning av norsk båtsenter

I morgen åpner Arne Høvik dørene til Nye norsk båtsenter. Det er gode nyheter for kunder som har stått i fare for å miste båtene.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Arne Høvik har tidligere hatt stor suksess med Norsk Båtsenter. Han drev firmaet frem til å bli en av Europas aller største forhandlere av Prinsess-båter. I 2006 ble virksomheten solgt til Johs Lunde Marine Group.

I månedskiftet januar/februar gikk Norsk Båtsenter konkurs, og Høvik ble kontaktet av Princess Yachts med tilbud om å starte opp som eneimportør og forhandler for Norge og deler av Sverige. Høvik fikk med seg sin tidligere salgssjef, Olav Stølsli og gikk i gang med etableringen av selskapet Nye norsk Båtsenter.

Bak det nye selskapet står Haki Vest AS med 90 prosent av aksjene. Haki Vest eies av Arne Høvik og Kjell Haugland. Stølsli Marine AS (med Olav Stølsli som eneeier) innehar de resterende 10 prosentene av selskapets aksjer. Aksjekapitalen er nå 20 millioner kroner.

21. februar ble kontrakten mellom Nye Norsk Båtsenter og Princes signert. Samtidig ble det inngått avtale om oppkjøp av konkursboene fra Norsk Båtsenter AS og Norsk Båtsenter Service AS.  20 ansatte i de tidligere virksomhetene er tilbudt ny jobb. Alle har takket ja.

Gode nyheter

Kunder som hadde bestilt båter gjennom Norsk Båtsenter AS er sikret levering av båtene gjennom Nye Norsk Båtsenter, skriver Arne Høvik i en pressemelding. I tillegg har NNB besluttet å videreføre kontraktsgarantier på tidligere solgte Princess-båter. Det betyr i praksis at kunder som har stått i fare for å miste båter de har delbetalt nå kan puste lettet ut.
 

Powered by Labrador CMS