Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Sunnmørsk Sunbridge-premiere

Skorgenes viser for første gang fram sin Sunbrigde-utgave av den nye Skorgenes Sonic 395 under Båt og Sjøliv-messa i Ålesund. (16.04.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Flybrigde-utgaven av den nye Sonic-modellen ble for første gang vist fram under båtmessa i Gøteborg tidligere i år og i Bergen, og nå er altså også Sunbrigde-versjonen klar for det norske publikum. Sunnmøringene og publikum under Båt og Sjøliv-messa i Ålesund som starter torsdag får dermed nok en liten "premiere".

Nyhetstrio

Sonic 395 leveres i tre versjonen, foruten den nevnte flybrigde og sunbrigde-modellen leveres også båten som vanlig hardtop. Sunbrigde-utgaven er en krysning mellom flybridge-utgaven og hardtop-utgaven, med solseng og vindskjerm på toppen for soldyrkerne i blant oss. Den nye Sonic 395-modellen har allerede rukket å bli populær, og Skorgenes har allerede også solgt en Sunbrigde-båt til en kunde i Nordland.


Skorgenes Sonic 395 Sunbridge får premiere under Båt og Sjøliv-messa i Ålesund som starter torsdag 16. april og varer til søndag 19. april.

Ny "party-øy"

Det er denne som skal vises fram i Ålesund. Innredningsmessig vil derfor utstillingsmodellen ha en litt spesiell salonginnredning, tilpasset kunden. Sonic 395 leveres i utgangspunktet med tre doble lugarer, separat dusj og toalett, samt stort akterdekk med integrert sittegruppe og bord. På den nye Sonic-modellen har også uteplassen fått "party-øy" med grill og kjøleskap. 
- Salongen i Sonic 395 er annerledes enn i de tidligere modellene og ligner kanskje mer på 445 enn 375-modellen. Førerposisjonen er også lavere enn i 375, forteller daglig leder Lise S. Kalstad, som ikke vil avsløre for mye av premierebåten før eieren selv har fått sett den. 

Flybridge dyrest

Prismessig vil naturligvis flybridge-modellen ligge høyest i pris. Kalstad sier at denne trolig vil ligge rundt 200.000 kroner høyere enn de andre utgavene av Skorgenes Sonic 395.
- Nå kommer dette litt an på hva kunden ønsker, men prisen på en Skorgenes Sonic 395 med "normal" utrustning vil starte på rundt 3,2 millioner kroner.