Norsk "kinderegg" premiereklar

I helgen ble prototypene av Hansviks nye 630 CS/C testet i Rørvik. De to ComfortSpeed-versjonene er en videreføring av Hansviks 21-foter som ble presentert i fjor. (21.01.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

I fjor ble Hansvik 630 HT presentert for publikum, og produsentene varslet da at hardtopversjonen ville komme i kombimodeller senerer. Nå er turen kommet til 630 ComfortSpeed, som blir levert i to ulike versjoner.

Prototypene klare

I helgen ble prototypene av 630 CS/C testet i Rørvik av 18 Hansvik-forhandlere, og skal en tro tilbakemeldingene stod det absolutt til forventningene. Det skal nå bare gjenstå små detaljer før produsentene er klare til å vise fram nyhetene, som får verdenspremiere under årets Sjøen for Alle som starter 13. mars.

Tre på ett skrog

Mens 630 HT  hadde dekk og overbygg med V-salong forut, leveres Hansvik 630 ComfortSpeed i en utgave med vinduene foroverlent og litt "sjarkaktig"-utseende, noe som skal gi et større volum under dekk, i tillegg til en litt mer "sportslig" versjon med vinduene bakoverlent.
- Nye Hansvik 630 ComfortSpeed er en videreføring av vår combiserie av bruksbåter for jobb og tur. Dette er en helplanende båt med lukket kabin og et stort selvlensende akterdekk på nærmere tre kvadratmeter.

 

 

 

Powered by Labrador CMS