Goldfish satser videre i Europa

Goldfish Boat i Son satser hardt på det europeiske markedet gjennom tilstedeværelse på de største båtmessene og lansering av nye modeller.

Publisert Sist oppdatert

Tekst og foto: Lars Kristian Larsen

Gutta i Goldfish introduserte sin ferdigstilte modell 23 Tender under "båter i sjøen" i begynnelsen av måneden. Men det europeiske markedet er også viktig for Son-bedriften. Derfor var de tilstede under de store båtmessene i Southampton og Cannes. Vi traff konstruktørene Pål Sollie og Stig Olssøn på bryggekanten på den franske rivieraen.

- Veldig mange kommer bort og kikker og spør. Det er tydelig at denne båten appelerer, sier Pål Sollie i Goldfish til Båtmagasinet. 

Goldfish hadde med seg tre modeller til Cannes. Mest interesse var det rundt nyskapningen 23 Tender som er en landstedsbåt med relativt heftig ytelse. Båten kan også brukes som jolle i store yachter, derav navnet Tender.

Se video av 23 Tender

-Vi solgte to av denne i Southampton, og vi håper at vi kan produserer 50 eksemplarer første året, sier Sollie.

Samtidig kan han røpe at Goldfish snart vil komme med en 28 fot stor oppfølger til 23-foteren. Den får naturligvis navnet 28 tender. Salgsmålet for denne er 20 eksemplarer første året.

Se også: www.goldfishboat.com

(15.09.2010)