Hold klærne tørre om bord

Fuktig bagasje er det siste man vil ha på båttur. Disse vanntette bagene holder det våte element unna klærne.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Wee Marine

Tekstilbager du tar med deg på flyturen eller bilferien fungerer som regel dårlig i nærheten av det våte element. Før du aner er innholdet i bagasjen vått og fuktig, noe som ikke er så gøy om du har flere dager på sjøen foran deg.

Med Wee Marines nye bager er du garantert 100 prosent vanntett oppbevaring av klær eller viktig utstyr. Det spiller ingen rolle om de ligger ute i regnet eller får sjøsprøyten over seg, dette materialet er garantert vannavstøtende. Vannet siver som regel inn igjennom sømmene i en bag, men disse profilbagene har sveisede sømmer, noe som stopper all fuktighet fra å trenge inn.

Både til ferie og arbeid
Wee Marine sine bager har også en motsatt funksjon: Dersom du ønsker å oppbevare fuktige gjenstander som du ikke vil grise til båten eller bilen med, er disse bagene perfekte. Arbeidstøy, verktøy, fiskeutstyr eller fangst fra havet kan sikkert oppbevares i bagene uten at det lekker ut i båten.

Flere størrelser

Bagene, som lanseres på ”Sjøen for Alle” messen 17. mars, leveres i forskjellige størrelser og til forskjellig bruk. Skipssekken med ryggsekkfunksjon har målene 30 x 18 x 73 cm og koster 450 kroner. En 40 liters arbeidsbag koster 299 kroner, mens den store 110 liters bagen er utstyrt med hjul og trillehåndtak og koster 799 kroner.

Mer info: www.wee-marine.no