Femte Squadron fra Fairline

Fairline gir en forsmak på sin nye modell Squadron 65. Dette blir den femte modellen i linja, som dermed vil bestå av båter fra 55 til 78 fot. (12.09.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Yachten blir for første gang å se under neste års Southampton Boat Show, men Fairline viser allerede nå fram skisser av den nye 2009-modellen.

Flatt

I forhold til de tidligere modellene, skiller Squadron 65 seg ut med blant annet et helt dekk hvor alt er plassert på samme nivå. Uten høydeforskjeller på dørken ønsker Fairline å oppnå en større romfølelse. For første gang er også en Fairline-båt utstyrt med overvåkningskamera for større sikkerhet om bord.

Fire lugarer

Squadron 65 er utstyrt med fire lugarer, hvor midtlugaren benytter hele båtens bredde med stor dobbeltkøye. Dobbeltkøye er det også i frontpiggen, i tillegg til en sidelugar og en ”mannskapslugar” akter med to enkeltkøyer. Med fem baderom blir det også neppe krangling om morgenen.

Fullt utstyrt

Varm og kald dusj på badeplattformen, flybrigde med kjøleskap, ismaskin, grill, MP3 spiller, Ipod, blå stemningsbelysning, eget Fairline-servise i porselen, valgfrie tekstiler på interiøret og Ricaro-seter, er bare noe av hva Squadron 65 kan tilby. Med 2 x MAN V10 (1100 mph) dieselmotorer skal toppfarten ligge på rundt 34 knop.

Skulle du ha lommebok til å vurdere å kjøpe en slik båt, får du også egen personlig kundebehandler på kjøpetsom skal sørge for å gjøre overtagelsen mest mulig smertefri. Prisen på yachten er derimot ennå ikke satt.

Lengde: 19,96 meter
Bredde: 5,24 meter
Køyeplasser: 6-8
Dybde: 1,35 meter
Drivstofftank: 3.740 liter
Vanntank: 1.000 liter