Targa 64 GT i ny drakt

Bare to år etter at den ble lansert for første gang, kommer sportscruiseren Fairline Targa 64 Gran Turismo i ny versjon med nytt interiør. (18.09.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Fairline Targa 64 GT ble i 2007 lansert som det nye flaggskipet etter Fairline Targa 62, og skal nå ha fått nytt design med større vekt på fleksible flerbruksareal slik at det blant annet skal bli lettere å bevege seg om bord og nyte måltidene i friluft.

Spesifikasjoner

Lengde:

19,25 meter

Bredde:

4,75 meter

Høyde over vannlinje:

5,60 meter

Dybde:

1,35 meter

Drivstofftank:

2.966 liter

Vanntank:

550 liter

Uteplassens C-formede sittegruppe akter har blitt noe kortere. Her blir det også satt inn et bord som kan justeres elektrisk, og som i tillegg kan gjøres om til en solseng sammen med sittegruppen.

Lugarene skal også bli mer fleksible, og i spisesalongen skal for eksempel sittegruppen kunne benyttes både som spisested eller som en moderne dagseng. En annen forbedring som er gjort skal være bedre og større inngang til akterlugaren. Forbedringene skal ha blitt mulige ved blant annet å senke lettbåtens garasje. Motorkraft er 2 x Caterpillar C18-1015 dieselmotorer, med en toppfart rundt 35 knop.