Test: KAJAKKER

Oppblåsbar moro

Ikke plass til jolle i båten? Du har garantert plass til en oppblåsbar kajakk. Den monteres kjapt, og gir i tillegg god trening for en kropp i sommermodus.

Publisert Sist oppdatert

Tenk deg at du ligger godt fortøyd i uthavna en smeigedag på Sørlandet. Hva skal man finne på, foruten å spise og slappe av? Hva med en kajakktur? En utforskningsekspedisjon i kajakk får grillmåltidet etterpå til å smake enda bedre. Og padlingen gir kjempetrening for hele overkroppen. Bare se på Eirik Verås Larsen. Når kajakken heller ikke tar mer plass enn en stor tursekk blir den svært attraktiv å ha med på tur. Du kommer til på holmer og skjær og i grunne farvann der du neppe kan bruke moderfartøyet.

Det finnes ikke mange importører av luftkajakker i Norge. Størst er Westsystem som har agentur på de solide Advanced Elements-kajakkene. Amfibi på Lillestrøm og Bergen-baserte luftkajakk.no har også et brukbart utvalg av oppblåsbare kajakker. Prisene starter så lavt som 1800 kroner, og strekker seg opp til rundt 7000 kroner for de mest avanserte modellene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER