Test: Brukt Scand 9200 Dynamic

Scand 9200 Dynamic
MYE TREVERK på uteplassen trekker ned. Her må man være ekstra påpasselig med å dekke til før første regndråpe. Selv interiørlayouten er imidlertid fullt på høyde med dagens båter.
PRAKTISK SOLSENG: Ryggen i aktersofaen vendes enkelt forover slik at man får en stor solseng, alternativt en køye for natten.
SERVICEVENNLIG: Motorrommet er servicevennlig, og den tekniske tilstanden i vår testbåt var førsteklasses. Motoren hadde gått kun drøye 200 timer.
KOMFORTABEL: Førerplassen byr på god komfort. Plotteren er moden for fornyelse, men det øvrige utstyret holder godt mål i mange år enda.
ETT AV TO: 9200 ble levert med fast køye eller salong under dekk. Testbåten hadde køyeløsningen, som er romslig og bra for et par på tur. Lugaren har dessuten god ventilasjon.
Scand 9200 Dynamic
Scand 9200 Dynamic

Prima eksemplar

Linjene til Scand 9200 Dynamic har tålt tidens tann, men dekkslayouten er ikke den mest praktiske. For rundt 850.000 kroner får du et meget bra eksemplar av en romslig weekendcruiser. Vi har testet en båt fra 2008.

Publisert Sist oppdatert

Det er liten tvil om at konstruktøren Alf Jensen leverte en tidløs design da Scand 9200 Dynamic kom på vannet i 199?. At båten har vært levedyktig frem til nå, og at den nyeste modellen som ligger til salgs på www.finn.no er en 2012-modell, vitner om at dette er en levende klassiker. I skrivende stund (primo mai 2012) ligger det 26 Scand 9200 Dynamic til salgs, og prisene varierer en del. Her er det grunn til å gjøre seg kjent med markedet, noe som kan betale seg i form av gode kjøp.

Hva får du for pengene?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER