Test Marex 370 ACC

Max Marex

Marex 370 ACC har høstet mange lovord og priser etter at den ble lansert for ett år siden. Ikke uten grunn: Med stor oppfinnsomhet og detaljfølelse har Marex fornyet det hederlige akterkabinkonseptet til noe nær det fullkomne.

Publisert Sist oppdatert

Det nye flaggskipet til Marex ble lansert i september i fjor, og produsenten er nå henimot ferdig med alle justeringer. Dette er den første norske testen av en av de spenstigste satsningene innen bobåtsegmentet på lenge. Marex 370 ACC (Aft Cabin Cruiser) er basert på det tradisjonelle akterkabinkonseptet, som Scand uten nevneverdig produktutvikling har dominert de senere årene.

Mange husker 32-foteren Marex Friendship – et ikon fra en annen oppgangsperiode i nordisk båtbransje. Nå har Marex kastet seg inn i dette segmentet igjen med en båt som har alle forutsetninger for å erobre en stor tilhengerskare. Produsenten har klart å integrere en rekke innovative løsninger i et velprøvd konsept. Båten har walkaround-løsning i form av brede, nedsenkede sidedekk rundt overbygget, et stort og genialt soltak, en like letthåndtert kalesjeløsning akter, og fremfor alt rikelig med luft og plass. Kronen på verket er den gigantiske akterkabinen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER