Premierevises i Gøteborg

Askeladden lanserer sin C6 under utstillingen som nå pågår i Gøteborg. C6 er en sporty familiebåt, bygget på en helt ny plattform fra den største fritidsbåtprodusenten i Norge. Med ny design, moderne farger, samt de smarte Q-løsningene tror Askeladden dette blir en av årets vinnere i båtmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

- Vår visjon er å sette fremtidens båtstandard. Med C6 har vi utviklet cruisersegmentet ytterligere. Vi har laget en båt for fremtiden, med en helt ny plattform som gir oss alle muligheter til utvikling av enda flere båtnyheter. C6 er skreddersydd for våre primære markeder med innenbordsmotorer i Skandinavia og Nord-Europa, sier en stolt markedssjef hos Askeladden, Leif Bergaas.

Med garasjeplass
Flere smarte løsninger om bord, som Q-Rope, Q-Table og Q-Bed , har hittil bare vært tilgjengelig på sportsbåtene Z8 og Z7, Askeladden sine mest eksklusive modeller. C6 får dem alle samt båtprodusentens siste nyvinning, Q-Pantry. En kjøkkenseksjon med vask og kokeapparat som enkelt kan slås sammen og skjules i skrogsiden.

- Quickløsningene er blitt svært godt mottatt av båtfolk som verdsetter praktiske detaljer som innfrir krav til både rommelig plass og funksjonalitet. Nå gjør vi Q-teknologien tilgjengelig for familier som vil ha en moderne, bruksvennlig og innovativ cruiser, sier markedssjef Leif Bergaas i en pressemelding.

C6 er også utstyrt med en todelt kalesje. Med en smart konstruksjon blir kalesjen usynlig når den legges ned i en skjult kalesjebrønn, akkurat som en liten garasje. Cruisernyheten leveres også med TeakStyle på fordekk, badeplattform og i cockpit. TeakStyledørken er 100 prosent vedlikeholdsfri. Alt for å gjøre livet på sjøen så enkelt og behagelig så mulig.

C6 er utstyrt med kremfarget skrog og dekk, mens interiøret er innbydende i antrasitt og konjakkfarge. Cruiseren er 6,25 meter lang. C6 kan leveres med MerCruiser 4,3 liter MPI-bensinmotor, eller en 1,7 liter stor dieselmotor. Om bord er det god plass til seks personer. Cruiseren er utstyrt med nye funksjonelle løsninger for hele familien, og har overnattingsplass til fire. To i kabinen og to i Q-bed.

Se www.askeladden.no for mer informasjon.