Anytec skifter eiere

En gruppe investorer har nå overtatt svenske Anytec Boat fra den tidligere eieren Fagerdala Marine Systems AB. (29.10.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

- Ambisjonene er å fortsette å utvikle virksomheten og produsere båter på de samme stedene som idag. Vi ser et enormt utviklingspotensiale for de kommende årene, og håper at den økonomiske situasjonen går en lysere fremtid i møte, sier Mats Melbin, direktør i det nye selskapet Anytec AB, til International Boat Industrys nettside.

Anytec er en av Skandinavias ledende produsenter av aluminiumsbåter, kjent for sine sjøegenskaper. Båtene produseres i Öregrund i Sverige og i Riga i Latvia. Anytec Marine AB har til sammen 120 ansatte som nå altså får ny arbeidsgiver.

- Jeg har sette mange arbeidsprosesser opp gjennom årene, og jeg må si at Anytec er en av de ypperste når det kommer til dyktighet blant de ansatte og produktets kvalitet. Dette gjør meg både stolt og glad, ettersom dette er en hjørnestein for vår suksess. Jeg kommer også til å sette fokus på våre forhandlere og kunder, og gjøre vårt ytterste for å bevise at vi er en solid leverandør, varsler den nye direktøren.