Windy 45 Chinook er en oppgradert versjon av Windy 44 Chinook. Blant annet er interiøret helt nytt.
Windy 45 Chinook er en oppgradert versjon av Windy 44 Chinook. Blant annet er interiøret helt nytt.

Windy oppgraderer

Windy 44 Chinook blir til Windy 45 Chinook, og presenteres som nyhet under Düsseldorf-messa som starter i slutten av neste uke.

Publisert Sist oppdatert

Det er ingen ny vind Windy nå introduserer. Chinook, som er navnet på en varm nordamerikansk vind, er også en båtmodell som kom fra Windy i 2007. Denne er nå oppgradert til 2013-standard.

Nye, lekre vinduer i skrogsiden og 34 centimeter lengre badeplattform er tilsynelatende det eneste som er nytt med Windy 45 Chinook i forhold til forgjengeren. Men Windy har gjort mer enn som så. Hardtopen er blitt større, og skyveluka like så. I tillegg har interiøret fått seg en real makeover utført av Peder Eidsgaard og hans Eidsgaard Design.

-Det var suksessen fra 40 Maestro som inspirerte oss til å oppgradere vår nye 45-foter, sier Windy-direktør Knut Heiberg-Andersen i en pressemelding.

ORIGINALEN: Slik var 44 Chinook. Forlenget badeplattform, større hardtop og nye skrogvinduer skal være forskjellen fra den nye 45-foteren.

Mannen i gata må vente til den store båtmessa Boot i Düsseldorf åpner dørene lørdag 19. januar for å få se den oppgraderte Windy-skuta. Da vises også den "nye" Windy 29 Coho, 31 Zonda, samt 40 Maestro.

www.windyboats.no

 

Powered by Labrador CMS