BÅT I FOKUS: I helgen blir det båt for alle pengene i Tønsberg. Foto: Willy Haraldsen / SCANPIX

I helgen blir det båtfest i Tønsberg

Båt står i fokus når Tønsberg inviterer til båtshow tre hele dager til ende førstkommende helg. Det braker løs fredag.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til utstilling av mange båtnyheter

,vil messeadmiral Frode Sundsdal ha vestfoldingene med på show og maritime opplevelser denne helgen- Fredag blir det stort åpningsshow med vannsport og prøvekjøring. Den lokale magiker Alexx Alexxander lover spektakulære innslag.

-Helhetsopplevelse

-Det gjelder å gi en helhetsopplevelse for publikum. Det blir mye å se på og mye å gjøre. Vi er stolte av å få et av landets flotteste seilskip til kai, sier Frode Sundsdal.

Videreføring av båtmessen

Tønsberg Boatshow er en videreføring av det  som engang var Tønsberg båtmesse. De siste årene var det båtforhandlerne Herholdt Andersen og Memo i Tønsberg som sto bak. 2014 ble året da byen ikke hadde båtmesse. Båtbransjen hadde travle tider i fjor og Pål Herholdt Andersen legger ikke skjul på til Tønsbergs Blad at de ikke hadde kapasitet til å arrangere messe midt i høysesongen. 

Sett av helgen

Men nå blir det fart i sakene igjen.  Den nye admiralen

, Frode Sundsdal, har drevet med båt i hele sitt liv og har blant annet vært leder av Norges Båtsportforbund. I fjor var han mannen bak det spektakulære Tønsberg Båtrace. Sett av helgen 1.-3. mai. Det er da det skjer  - i sommerbyen Tønsberg.