PUBLIKUMSVENNLIG: Tønsberg Båtrace/Re Motorsport er kåret til årets beste arrangør, ikke minst fordi publikum alltid slutter opp om arrangementene. Foto: Amund Rich. Løken.

Heder og ære til båtsportarrangør

Under den årlige motorsportgallaen på Norges Motorsport Forbunds ting på Gardemoen nylig, ble Tønsberg Båtrace/ Re Motorsport kåret til «Norges beste motorsport arrangement».

Publisert Sist oppdatert

I juryens begrunnelse heter det at «Årets arrangør har oppnådd et godt samarbeid med lokalt næringsliv og myndigheter. Tønsberg Båtrace har vist at Motorsport er publikumsvennlig og lagt til rette for action tett på publikum.

Stor publikumsinteresse

Årets arrangør samlet 15 nasjoner til VM feiring i Tønsberg der 26 deltagere konkurrerte om VM-poeng i Formel 2. For tredje året på rad fikk publikum komme tett på action i havnen, og også statsministeren tok turen midt i valgkampen.

"I tråd med vår visjon"

-Tønsberg båtrace er forbilde på et publikumsdrevet idrettsarrangement i tråd med vår visjon om å fremme motorsportglede til folket, men også i forhold til samarbeid med frivillige, næringsliv, Tønsberg kommune, havnemyndigheter og Vestfold fylkeskommune, sa forbundets president Per Velde i sin tale.

"Utrolig stolt"

Jeg er utrolig stolt, dette synes jeg er vel fortjent heder og ære til alle som står bak arrangementet, sier Joyce Christine Andersen, daglig leder i Tønsberg Båtrace. Hun trekker spesielt frem den store frivillige innsatsen som ligger bak.

- Uten heiakulturen i Tønsberg

regionen tro jeg neppe vi hadde fått det til, sier en stolt primus motor  Frode Sundsdal