RUVER: Med sine 155 fot er det ingen liten båt Sunseeker har produsert. Her rulles båten ut fra produksjonshallen i England.

Nytt flaggskip fra Sunseeker

Britiske Sunseeker er snart klare til å sjøsette sin hittil største båt noen sinne.

Publisert Sist oppdatert

155 Yacht har tre dekk, og alt av fasiliteter, inkludert en stor jacuzzi på øverste dekk.

Båten er hele 47,25 meter lang, noe som tilsvarer 155 fot.

Båten har to MTU 12V 4000-maskiner, som totalt gir  5880 hk. Det er nok til å få båten opp i en toppfart på 22 knop.

Overnatting til 10

Gjestene er i mindretall på denne båten. I Alle fall de overnattende, det er nemlig bare plass til ti av dem, fordelt på fem lugarer. Det er køyeplass til 11 besetningsmedlemmer. Likevel skulle det være mulig å få skviset inn et par ekstra gjester rundt om i de mange salongene, eller i de romlige lugarene.

I følge britiske Motorboat and yachting er eieren av Sunseekers nye flaggskip Eddie Jordan, kjent for å ha startet opp Jordan Grand Prix-teamet, et F1-team som blant andre Eddie Irvine kjørte for.

Langdistanse

STOR: Sunseekers nyhet blir verftets største båt noen sinne.

Med 60 000 liters dieseltanker kan yachten gå 3500 nautiske mil før tankene igjen må fylles. Det gir et snittforbruk på 17 liter per nautisk mil, og dermed koster det, med en dieselpris på ti kroner literen, 170 kroner for hver 1852 meter yachten forflyttes.

Hva Eddie Jordan har betalt for herligheten, er det få som vet, men F1-mannen er kjent for å være tilhenger av Sunseeker, og har blant annet eid en 37 meter lang Sunseeker tidligere.

Se video av Sunseekers nyhet:

RUVER: Med sine 155 fot er det ingen liten båt Sunseeker har produsert.