"Italiensk" råskinn fra Sunseeker

62 knop med twin Mercury R400 koplet til Mercury Racing Digital Zero Effort throttles er kort hva du kan vente deg som standardlevering hvis du kjøper en Sunseeker Hawk 38.

Publisert Sist oppdatert

Båten er designet av «Il Professore» Fabio Buzzis firma, FB Design. Den meriterte racerføreren og konstruktøren er garantien for at dette funker i hastighetene Sunseeker oppgir for «dagraceren».

Optimalisert skrog.

Disse hastighetene er ikke til å spøke med, så her har FB Design tatt fram sitt patenterte «halvRIB» skrog og en baugseksjon som skal forhindre dykk, eller «nose-dive», som det heter på fagspråket.

De to «tubene» langs skrogsiden skal både gi stabilitet, komfort og sikkerhet under høye hastigheter. Som innebygd fender gir de Hypalon-tubene stabilitet ved stilleligge. Buzziz skumteknologi gjør at båten ikke synker.

 

Hi Hi-tec hele veien.

Her er det topp navigasjonssystem fra Simrad og Buzzis egne, dempede racingseter der du både kan sitte og stå og kjøre. Gjennomgående er dette en av de mest spennende båtene som legger seg opp til det «verste» som lages av sportsbiler for den kresne.

Sunseeker mener skroget er forberedt for enda mer krefter på hekken.

 

https://www.sunseeker.com/en-GB/

Mer om 

FB Design her: https://www.fbdesign.it