GOD STEMNING: Stor interesse i Stavanger for nye båter i alle størrelser.

God stemning på båtmesse i Stavanger

Stavanger Båtmesse ble en happening i Stavanger sentrum og et utstillingsvindu for båtbransjen i Rogaland. Etter flere års fravær er messen tilbake. I helgen var nærmere 75 båter fra 35 utstillere på plass langs kaiene i Børevigå rett ved Oljemuseet.

Publisert Sist oppdatert

Det meldes om god stemning og mange besøkende på båtmesse i oljebyen denne helgen. Stavanger båtmesse er en regional messe og de mest betydelige aktørene på Vestlandet var på plass med sine båter, blant dem flere av de aktuelle nyhetene som første gang ble vist på «Sjøen for alle» på Lillestrøm for noen uker siden. Arrangøren sier målsettingen var å skape en god atmosfære i et maritimt miljø for hele familien. Den målsettingen ble oppfylt, sier både arrangør, utstillere og publikummere til Båtmagasinet. Det ble meldt om mye salg og arrangøren var maks heldig med været. I tillegg til bra salg, melder utstillere at det er mange spennende avtaler å følge opp i bakkant av messen.

FOR FAMILIEN: Årets båtmesse ble et flott familiearrangement.

Intimt område

 I Børevigå var det lagt til rette for en fin båtmesse på et intimt område.

-Dette gjorde at vi kunne skape en god start på båtsesongen akkurat her.  Område gir oss et veldig stort areal til å stille ut alt fra motorbåter, brygger, seilbåter og annet tilbehør til det maritime miljø.  Det var også mange utstillere knyttet til maritimt utstyr og ikke minst aktiviteter for de yngste, sier arrangøren.

Publikum kunne også glede seg over at det var gratis adgang til et lite båteventyr i Børevigå.

STOR INTERESSE: Utstillere i Stavanger melder om god respons fra et interessert publikum