Linjelekker prinsesse

Engelske Princess fortsetter å lansere nye modeller. Nå er det Princess V48 som står for tur. Luksusbåten får doble Volvo IPS600-maskiner.

Publisert Sist oppdatert

Den nye båten følger linjeføringen fra de siste Princessmodellene, og ikke minst har den mange likhetstrekk med V39. 51-foteren  utrustes med Volvo Pentas IPS-maskiner og drev. Totalt 870 hestekrefter får den 18 tonn tunge båten opp i en toppfart på 34 knop. Det vakuminjiserte skroget er spesialdesignet for IPS for å gi liten planingsterskel og lavt drivstofforbruk.

Styrhussalongen er tradisjonell med salong på babord side, og anretningsbenk og styreposisjon på styrbord. Det er i tillegg en stor salong og bysse under dekk. Et volumiøst baderom med separat dusj hører til hver av de to lugarene. I stedet for å presse inn tre lugarer har Princess fokusert på ekstra mye komfort for fire personer. I denne skuta bor du godt.

Prisen på den nye Princess V48 havner på cirka 420 000 pund, eller rundt 3, 9 millioner norske kroner. Denne prisen er uten moms og HK-avgift.

Norsk importør er Nye Norsk Båtsenter.

Fakta

CE-kategori: B

Lengde (meter): 15.49

Bredde (meter): 4.11

Lengde (fot): 51.00

Vekt (kg): 17700

Dyptgaende (meter): 1.14

Drivstoff (liter): 1200

Motoreffekt til (hk): 870.00

Opplysninger: www.norskbatsenter.no

Powered by Labrador CMS