TILBAKE HIT: Her på Norges varemesse skal Sjøen for alle anno 2015 arrangeres. Bildet er tatt under 2009-utgaven av den store båtmessa. Den gang var 41 000 betalende gjester innom hallene på Lillestrøm.

Sjøen for alle flytter - igjen

Etter kun to år på Fornebu og Telenor Arena flyttes båtmessa tilbake til Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er jo et båtbransjeforbund. Men vi har kanskje de senere årene blitt litt for mye messearrangør, sier messegeneral og administrerende direktør i Norboat, Erlend Prytz, til Dagens næringsliv.

Etter opptelling mandag denne uken måtte Norboat skuffet innse at kun 16 500 tok turen til Telenor Arena i løpet av de fem dagene Sjøen for alle varte.

Ny arrangør

Norboat har derfor signert kontrakt med Norges varemesse på Lillestrøm, stedet det ble besluttet å forlate for to år siden. Samtidig overlates arrangøransvaret til Norges varemesse.

- Vi skal bygge et betydelig større konsept og skape en maritim fest etter modell fra de beste båtmessene i Europa både målt i atmosfære, mangfold, utstyr, underholdning og aktiviteter, sier administrerende direktør ved Norges varemesse, Siv Lunde Kolrud, til Dagens næringsliv.

NYTT SAMARBEID: Erlend Prytz overlater messeansvaret til administrerende direktør ved Norges varemesse Siv Lunde Kolrud.