Sea Star 24 Cabin koster 400 000 kroner med en 115-hesters Honda-motor.

Sea Star 24 Cabin erstatter Sea Star 720

Sea Star 24 Cabin erstatter 720-modellen. Men det er ikke bare navnet som er nytt.

Publisert Sist oppdatert

Se bildeserie nederst i artikkelen

Sea Star 720 har byttet navn til Sea Star 24 Cabin, og kan dermed presenteres som en nyhet, noe den gjorde under Sjøen for alle, som ble avsluttet søndag.

Men båten bør nevnes den, for her får man faktisk ganske mange konsepter i ett - fordelt på 23,5 fot. Dette er først og fremst en flott tur- og fiskebåt for de ikke alt for varme dagene. Her kan man sitte på det romslige akterdekket med pilkesnøret og dra makrell en overskyet julidag på Sørlandet. Blir det kaldt er det bare å krype inn i styrhuset og fyre opp Wallas-varmeren. For en slik bør du krysse av for i ekstrautstyrslista, dersom du skal bruke båten mer enn fire ganger i løpet av sommeren.

ROMSLIG HYTTE: Det er plass til seks personer i styrhuset på Sea Star 24 Cabin. To personer sitter meget bra i bøttestolene.

Fraktebåt

Med relativt stort dekk både forut og akter vil båten funke glimrende som en til- og fra-båt på hytta, der man ofte har med både materialer og mye bagasje.

Utvendig har båten fått et friskere utseende med ny radarbøyle i rustfritt stål, og grå farge på styrhusbremmen. Akterdekket har også fått praktiske sittebenker med stuverom under, på begge sider. Motorbrønnen er nå adskilt med en egen vegg.

Innvendig har sittekomforten blitt kraftig forbedret, med to bøttestoler, samt polstrede sittebenker på tvers av kjøreretningen. Hele innredningen er oppgradert til 2013-standard, med ny styrekonsoll med avsatt plass til en femtommers kartplotter.

Bra messesalg

- Vi solgte tre av denne på messa. Folk er begeistret for det enkel båtlivet, og da passer denne bra, sier Olav Olstad, markedssjef hos den norske importøren Kellox AS. 

Totalt registrerte Kellox 60 direkte salg på messa, noe Olstad er meget godt fornøyd med, sett i forhold til fjoråret.

-Vi opplevde kjempebra salg på messa. Spesielt stor interesse var det for våre finske merker Theri og Silver, sier Olstad til Båtmagasinet.

Sea Star 24 koster 399 990 kroner med en 115-hesters Honda med ekstra lang stamme. Toppfarten vil ligge rundt 30 knop med denne motoriseringen.

www.kellox.no

Fakta

CE-kategori: C

Produksjonsland: Finland

Lengde (meter): 7.20

Bredde (meter): 2.24

Lengde (fot): 23.50

Vekt (kg): 1000

Max. antall personer: 8

Motoreffekt fra (hk): 100.00

Motoreffekt til (hk): 150.00

Sea Star 24 Cabin koster 400 000 kroner med en 115-hesters Honda-motor.
Akterdekk