Markerer jubileum med Ibiza 811 Touring:

FOR OVERNATTING: Den nye, store Ibiza-modellen har overnattingsmulighet for fire personer.

Premiere for norsk dayucruiser

Norske Ibiza Boats AS har utviklet nye modeller i høy fart siden 2014. Under båtutstillingen Sjøen for alle, som åpner på onsdag, lanserer de sin nye toppmodell Ibiza 811 Touring – en mektig daycruiser med gode overnattingsmuligheter.

Publisert Sist oppdatert

Produsenten i Arendal, som startet i 1991, kan markere 25-årsjubileum i år og er en av de siste gjenværende båtprodusentene på Sørlandet. De har solgt nær 5.000 fritidsbåter siden starten, og har helt fornyet modellprogrammet i løpet av drøyt to år. Den nye daycruiseren 811 Touring er en videreføring av suksessmodellen 760 Touring, og går i direkte konkurranse med blant andre nye Yamarin 81 DC.

I følge produsenten er den nye modellen en svært sosial, robust og velkjørende daycruiser med gode overnattingsmuligheter for fire personer. Blant annet har den et fullverdig toalettrom med elektrisk toalett og god plass. Båten er foreløpig siste modell med det nye designet som Ibiza lanserte i 2014. Et av kjennetegnene er kraftige fenderlister, baugfender og en gjennomtenkt dekkslayout som gjør båten svært fleksibel i bruk. Båten er tilpasset utenbordsmotorer med ytelse fra 300 til 400 hk.

Den nye Ibiza 811 Touring har en omfattende utstyrsliste, som blant annet inkluderer tre batterier, hydraulisk styring, kalesje, LED-belysning, vinduer i skrog og dekk, 56 liters vanntank med trykkvann, vindusvisker, solcelle-drevne ventiler og dobbel USB ladekontakt i cabinen. I anledning jubileet tilbys båten med ekstra fordelaktig pris på en stor utstyrspakke som omfatter bunnstoff, syrefast vindskjerm, elektrisk toalett, teakdørk i cockpit, på fordekk og på badeplattform, 49 liters kjøleskap i syrefast, Wallas kokeapparat, tiltratt, solseng og havnepressening.

TEKNISKE DATA

Lengde: 8,11 meter

Bredde: 2,80 meter

Vekt uten motor, ca: 1.900 kg

Vekt inkl. motor og utstyr, ca: 2.250 kg

Motor, fra-til: 300-400 hk

Pris: 999.500 kroner med 300 hk

Mer informasjon: www.ibizaboats.no