Fet Garmin-app

Garmin lanserer nå en gratis alt-i-en mobilapplikasjon for maritim bruk. Den gir en enkel, men kraftig forbindelse mellom en kompatibel mobil enhet og kartplotteren, kart og gir tilgang til en online nettside hvor informasjon kan deles med andre.

Publisert Sist oppdatert

ActiveCaptain» tilbyr funksjoner våre kunder kjenner og setter pris på fra eksisterende applikasjoner – Garmin Helm™ og BlueChart

®

Mobile – i tillegg medfølger nye funksjoner som gir  skal i følge en prerssemelding gi brukeren mulighet til å sømløst dele data via kompatible smartenheter. Med ActiveCaptain-mobilappen får du kontroll over båtopplevelsen din overalt. Enten om du er på vannet eller planlegger din neste tur, så kan brukere nyttiggjøre seg av ActiveCaptain-appen som deres one-stop-shop for å gjøre blant annet:

·

        

OneChart

– Tilgang, oppdatering og kjøp av kart fra OneChart-butikken fra en mobil enhet når som helst.

·

        

Smartvarsler

– Motta varsler om telefonanrop, SMS, e-post, kalenderoppføringer med mer på plotterskjermen mens telefonen oppbevares på et sikkert og tørt sted.

·

        

ActiveCaptain-fellesskapet

– Se hva andre brukere sier med tilgang til aktuelle tilbakemeldinger på marinaer, farlige områder og andre punkter av interesse i området.

·

        

Planlegging

– Skap, lagre og overfør ruter og veipunkter mellom applikasjonen og plotteren uten å trykke på noen knapper.

1

·

        

Mobile Quickdraw Community

– Last enkelt opp og ned de siste brukerskapte bunnkart via Quickdraw™ Contours bunnkartdatabase.

·

        

Synkroniser brukerdata

– Synkroniser automatisk markerte veipunkter og ruter mellom applikasjonen og plotteren.

·

        

Programvareoppdateringer

– Når applikasjonen er koblet mot en plotter, vil varsler og oppdateringer kombinert med sømløs installasjon, eliminere behovet for oppdateringer fra en PC via et SD-kort.

·

        

Se og kontroller

– Se og kontroller plotteren fra smarttelefon eller tablet.

ActiveCaptain appen er tilgjengelig som en gratis nedlastning fra enten App Store eller på Google Play. Den er kompatibel med en rekke modeller av Garmin kartplottere og MFD, inkludert de nye ECHOMAP™ Plus 6cv, 7cv, 7sv og 9sv, den nye STRIKER™ Plus 7cv, 7sv og 9sv, samt GPSMAP® 7x2/9x2-, 10x2/12x2-, 7400/7600-, 8000/8200- og 8400/8600-serien.

(Redigert pressemelding)

Powered by Labrador CMS