Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss
SMART: Den tradisjonelle solsengen forvandles til flott salong på dekket.
SMART: Den tradisjonelle solsengen forvandles til flott salong på dekket.

Galeon 500 Fly - 50 fot med luksus

Den nye Galeon 500 Fly har mye nytt og til nå ukjente løsninger på båter i denne størrelsen. Noen billig båt er det ikke, men så er den da også spekket med mye smart og spennende.

Publisert Sist oppdatert
BAR: En eksklusiv bar i tilknytning til byssa.
BAR: En eksklusiv bar i tilknytning til byssa.

Det mest iøynefallende på nye Galeon 500 er skrogsidene på hver side av akterdekket som kan slås ned, slik at plassen blir utvidet med en balkong på begge sider. Samtidig som skrogsidene slås ned kan platen bak byssa også slås ned som et bord. Med et par barstoler her ute kan det lett skapes kveldsstemning. Løsningen er tilsvarende på styrbord, men her er det sofaen i styrhuset som kan snus og dine gjester kan ta plass på balkongen med utsikt over havet.

Salong på dekket 

Annerledes er også soldekket på båten, et dekk som ved første øyekast ser ut som et hvilket som helst soldekk, men som kan forvandles til en flott salong med bord.  Bordet i nedsenket tilstand er selve solsengen, men det er elektrisk og forvandles til bord når det heves.

PLATTFORM: Plattformen kan heves og senkes. Akter er det stor garasje.
PLATTFORM: Plattformen kan heves og senkes. Akter er det stor garasje.

Garasje og nedsenkbar plattform

Båten er utstyrt med hydraulisk badeplattform som kan senkes ned i vannet. I tilknytning til denne er det plassert en romslig garasje til jolle eller vannscooter. Og når garasjen ikke er i bruk, er det selvsagt anlagt en stor og flott salong med eget bord her helt akter, alt under taket på den prektige takterrassen, eller flybridge som det også heter.

Har sin pris….

Den polske produsenten har lagt stor vekt på raffinerte løsninger og mye luksus i sin nyhet, og frem alt er båten bygget med tanke på å være en sosial arena for vertskap og gjester. At løsninger vi bare har sett på store yachter nå er forminsket til fritidsbåtmarkedet, er en sannhet med modifikasjoner. Den nye 50-goteren fra Galeon har i følge den norske importøren, Stavanger Marinesenter, en startpris på 5 295 000 kroner, men som topputstyrt utgave nærmer den seg åtte millioner.