2508 HK: 7 Marine slår til igjen og presenterer en 627 hk utenbordsmotor. Fire stykker av den på sparke godt fra seg. Foto: Reidar Kjelsrud.
2508 HK: 7 Marine slår til igjen og presenterer en 627 hk utenbordsmotor. Fire stykker av den på sparke godt fra seg. Foto: Reidar Kjelsrud.

Amerikanske muskelbunter på rekke og rad

Fort Lauderdale International Boat Show viser alltid frem det største og det beste - og i manges øyne også det mest perverse. Årets show er intet unntak.

Publisert Sist oppdatert

Reidar Kjelsrud har vandret med sitt kamera rundt om på det enorme messeområdet. Vi formidler noen av høydepunktene –  gjennom hans linse.

4x627 hk

En av de største nyhetene var uten tvil den nye utenbordsmotoren til 7Marine som er tunet opp til 627 hk. Med fire slike monstre plassert på hekken, kan Intrepid 48 erklæres som verdens kraftigste motoriserte båt under 50 fot med utenbordsmotorer. Vi har ikke notert noen toppfart, men 2508 hestekrefter bør jo sparke bra fra seg.

Men også de mer tradisjonelle motorprodusentene viste muskler, ikke minst Mercury med sin nye 400 hester. Det ble vist båter med fire slike på hekken.

Kragstad på plass

Kragstad AS på Lysaker, den norske importøren av Boston Whaler og Chris Craft, var på plass i Fort Lauderdale med far Sverre og sønn Marius. Her tok de den nye Outrage fra Boston Whaler og flere Chris-Craft nyheter nærmere i øyesyn.

Helebølge på Fort Lauderdale

Det meldes om stor publikumsinteresse på Fort Lauderdale International Boat Show, men de mange båtinteresserte måtte i år slite seg gjennom en voldsom hetebølge.

Her kan du bli med på en drømmetur rundt om på Fort Lauderdale. Vi lar bildene tale for seg, for det er vel ingen overraskelse at det meste er stort og dyrt når det gjelder båt der borte. Alle fotos: Reidar Kjelsrud.

Powered by Labrador CMS