VM-RUNDE: Båtracet i Tønsberg er meget publikumsvennlig. Her er en av favorittene, østerrikeren Rupp Temper i aksjon. FGoto: Amund Rich. Løken-

Klart for VM-finalen i Tønsberg

Hvem stiller av med seieren i dagens VM-finale i Tønsberg? Det blir klart rett etter klokken 17.

Publisert Sist oppdatert
KONGELIGE: Abdul Salam Mohammed Fairooz og sønnen Abdul Aiiz koster med race i Tønsberg. Foto: Amund Rich. Løken.

De kongelige i Emiratene har som kjent alltid hatt store glede og interesse av båtsport. Det gjelder også Sheikh Abdul Salam Mohammed Fairooz som nettopp gjennom båtsporten har fått et godt vennskap med VM-admiralen i Tønsberg, Frode Sundsdal. Derfor var det bare naturlig å gjeste den andre VM-runden i Formel to på kanalen i Tønsberg i helgen. De kongelige har fulgt interessert med og uttrykker at Tønsberg er en flott arena for nettopp båtsport.

Etter gjennomføring av flere nasjonale båtsportklasser er det i dag kl. 16.30 duket for den store finalen i VM-runden. Racet i helgen har samlet mange mennesker i Tønsberg, og det er ventet at det vil toppe seg når spenningen rundt finalen starter i ettermiddag.

SISTE SJEKK: Rupp Temper (t.h.) og hans mekanikere gjør siste sjekk av motoren før racet. Foto: Amund Rich. Løken.

Men før VM-runden vil båtene fra de internasjonale teamene være med på e stor parade i kanalen til ære for byens publikum.

STOR STEMNING: Reneste folkevandingen til Tønsberg i helgen. Publikum ønsker seg ny VM-runde også neste år. Foto: Amund Rich. Løken.