TIL TOPPS: Marex 310 Sun Cruiser ble prisvinner i Düsseldorf.

Espen og Espen tok prisene hjem

Jubelen sto i taket i messehallene i Düsseldorf lørdag kveld da juryen for «European Powerboat of the year» kåret den norske designer Espen Thorups Sting 610 BR og Espen Aalruds Marex 310 Sun Cruiser til vinnere i hver sine klasser.

Publisert Sist oppdatert
SUKSESSDESIGNER: Espen Thorup gikk til topps med sin Sting 610 DC under kåringen av "European Powerboat of the year".

Suksessdesiger Espen Thorup var nominert med to båter i klassen opp til 25 fot, både med Bella 700 Raid og Sting 610. Det er bygget tre båter på samme Sting-skrog, både en daycruiser, en konsollbåt og en bowrider, og det var bowrideren som gikk opp til nominasjon og som til syvende og sist trakk det lengste strået. I tillegg var også norske Cormate 23 Utility blant de nominerte.

Marex igjen

I år er det fjerde året på rad at Marex dukker opp på den eksklusive listen, European Motorboat of the Year Awards og har vunnet tidligere med sine modeller 320ACC og 370ACC.
Den nye Marex 310 Sun Cruiser har blitt skamrost i utenlandsk presse og vant også den høyt hengende prisen «European Motorboat of the year» i London tidligere denne måneden. 310 Sun Cruiser har nå blitt en av Europas mest omtalte båt. Marex har med dette blitt en av de mest prisvinnende produsentene i Europa noensinne. Det var en stolt Espen Aalrud som i går kveld mottok den høye utmerkelsen. Han driver og eier selskapet sammen med sin bror Thomas. Marexen ble vinner i skarp konkurranse med Nimbus 305 Drophead og finske Targa 30.

NY MAREXPRIS: Espen Aalrud i Marex er storfornøyd med sin prisbelønte Marex 310 Sun Cruiser.

I klassen for deplasement var det Bavarianyheten E40 som gikk til topps