Her er motoren for deg som trenger dra-, eller skyvehjelp til kano/kajakk/ståbrett.

Nytt elektrisk

Elektriske drift utvikles over hele linja, men foreløpig er det på småmotorsiden det skjer mye når det gjelder båt. Det er der de største markedene ligger.

Publisert Sist oppdatert

Det nye er i første rekke kraftigere motorer og bedre batteriteknologi, og hvis man ser på jolla som noe som kan rive ungene bort fra skjermen til sjøs, er en elektrisk motor et stille alternativ som ikke erter på seg nabobåter.

    På «Sjøen for alle» (14. - 18. Mars) viser ePropulsion en ny «Navy 6» modell, som ifølge importøren er en seks kilowatter som skal tilsvare en ti-hesters «vanlig» påhenger. Navy finnes også i en litt lettere 3kW versjon. Du velger mellom styrekult eller kontrollboks, og motoren er klargjort for standard rattbetjening. 

    Navy kjøres på 48V batteri, enten du velger ePropulsion Navy batteri eller et hvilket som helst egnet batteri. Du får motoren både med kort og lang stamme.

For kano og ståbrett

Sist, og faktisk minst av nyhetene fra ePropulsion er hjelpemotoren Lagoon. Denne festes under kjølen på SUP, kajakk eller kano. Motoren yter 300 W, og drives av det medfølgende 333Wh batteri og trådløs fjernbetjening med dødmannsknapp. 

www.epropulsion.no