STYRHUSBÅT: Dolmøy 250 Combi føyer seg inn i rekken av nye styrhusbåter. Konseptet har blitt meget populært de senere årene.

Dolmøy med ny styrhusbåt

250 Combi er siste styrhusbåt ut fra norske Dolmøy.

Publisert Sist oppdatert

Båten produseres av Admiral boats i Polen, og går også under navnet Oceanmaster Admiral 760 HTs.  24-foteren kan by på køyeplass til fire personer, ved hjelp av stikklugaren på babord side og dobbeltkøye forut. Salongen kan også gjøres om til køye for en voksen, eller to barn.

STIKKLUGAR: I tillegg til dobbeltkøya forut har båten en stikklugar på babord side. Det er også mulig å gjøre dinetten om til en køyeplass.

Under dekk er det også blitt plass til et separat toalettrom på styrbord side. I styrhuset ellers finner vi en dinette for fire personer, samt en enkel bysse på styrbord side aktenfor førerposisjonen.Akterdekket har bra størrelse. Her er det også sittebenker, slik at dette blir et naturlig samlingssted på godværsdager.  Styrhuset er plassert noe over mot babord, slik at man får et bredt sidedekk på styrbord side.

Under 300 000

Dolmøy 250 Combi utrustes med motorer fra 150 til 300 hk.  Prisen for båt uten motor ligger rundt 275 000 kroner.

 

Mer info: www.dolmoy.no og www.husviken.no

Se video av Dolmøy 250 Combi:

ALT SOM TRENGS: I nye Dolmøy 250 Combi finnes kjøleskap og gassbrenner. Med andre ord alt man trenger for å lage et lite måltid. FOTO: Produsent