Radioen leveres i fire spreke farger, her i Frosty White.
Radioen leveres i fire spreke farger, her i Frosty White.

DAB-radio for båtbruk

Norske Pinell tar opp kampen mot Tivoli og lanserer nå Pinell GO - en radio med overlegen batterikapasitet.

Publisert Sist oppdatert

Som første land i verden har Norge besluttet å skru av FM-båndet og gå over til det digitale bakkenettet i 2017. Utbyggingen er allerede i full gang, og i løpet av 2013 vil over 90 prosent av befolkningen ha tilgang til DAB. Pinell presenterer den norskutviklede reiseradioen GO som tar følge med deg i overgangen fra FM til DAB.

-Med Pinell GO har vi utviklet en digital reiseradio ulikt noe annet på markedet. Ved selv å designe alt fra elektronikk til utseende og konstruksjon, har vi kommet frem til et produkt som er spesialtilpasset de kravene norske forbrukere har til en reiseradio – som god brukervennlighet, lang batterilevetid og god lyd i et portabelt og praktisk format, sier designeren bak digitalradioen, Andreas Erlandsen, i en pressemelding.

DinSide har testet Pinell Go - til terningkast 6. Les testen her.

Velegnet i båt

Radioen har batterilevetid som varer i 24 timer. Det er i følge Pinell den beste batterikapasiteten blant alle digitalradioer på markedet. Det gjør at radioen er fin å ta med seg på dagsturer. Ønsker du å spille musikk fra telefon eller mp3-spiller er det mulig gjennom AUX-inngangen på baksiden av radioen.

FARGEVALG: Radioen leveres i fire spreke farger, og veiledende pris er 1799 kroner.