Litt retro i moderne Chris-Craft

Etter suksess med sine nye båter, 21 Capri (med dekk), og Carina (bowrider), lanserer Chris-Craft en helt ny 25 Capri som skal være klar til 2016-sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Båten er bygd med samme design som den mindre 21-foteren, men er altså betydelig større. Linjene spiller på historikk fra tidligere modeller, og det betyr at det er lagt stor vekt på eleganse.

Stor cockpit

Båten har stor cockpit, svært romslig solseng og i denne utgaven er det gangvei ut til badeplattformen, som for øvrig kan heves hydraulisk for å lage en enda større solplass. Biminitoppen eller kjørekalesje er skjult i garasje under sofa. Capri har den typiske lange, slanke «motorkassen» bak salongen. Det er her det er laget en fin «gangvei» til badeplattform og som samtidig er fundamentet til en gedigen solseng.

CAPRI: Stor salong og elegant "motorkasse" og solseng i den nye 25 fots Chris-Craft 25.
CAPRI: Stor salong og elegant "motorkasse" og solseng i den nye 25 fots Chris-Craft 25.

Store forventninger

25 Capri leveres valgfritt med de helt nye Volvo V8, 5,3 liter med katalysator eller nye Mercury 6,3 V8. Chris-Craft-importøren i Norge, Kragstad AS, opplyser til Båtmagasinet at båten ikke er på plass i Norge før tidlig neste år, men han legger ikke skjul på at det er store forventninger til en moderne Capri som har trekk av historien med seg. Du kjenner igjen en Capri.

Mer informasjon: www.kragstad.no

LEKKERT: Stor salong i den nye Capril 25 fra Chris-Craft.
LEKKERT: Stor salong i den nye Capril 25 fra Chris-Craft.