STOR BOWRIDER: Sea Ray 350 SLX passer best til godværsdager med sin åpne planløsning.

Solskinnsbåt fra USA

350 SLX er en massiv båt fra Sea Ray, en av verdens største båtprodusenter.

Publisert Sist oppdatert

Den er bygget i USA, passer for det varme klimaet i Florida og andre sørstater, har sitteplasser til 18 personer og ingen ordentlige overnattingsplasser, men en nødløsning av en stikkøye for de som har gjort ekstra tøyningsøvelser på gymmen. Sea Ray 350 SLX er en daycruiser/partybåt/bowrider på ca 35 fot med badeplattformen.

Solid badeplattform

Badeplattformen er enorm, og det er et helt nytt trappearrangement ned til vannet fra den som gjør at man kan rusle ubesværet ut i – og opp av – vannet uten å grise til i innredningen for øvrig.

En stor solseng/sittebenk hel akterut er ment for bruk under stilleligge. Den klappes sammen etter bruk. Dessverre mangler det litt i layouten. Oppslått gnager den nemlig i nakken på de som sitter i aktersofaen innenfor.

Båten kan for øvrig utstyres med Axius joystick-teknologi som gjør at man kan styre båten alle veier med joystick.

 

www.searay.com

IKKE PERFEKT: Oppslått kommer solsenga i hodehøyde på de som sitter i aktersofaen innenfor. Dermed blir det vanskelig å bruke både solseng og salong samtidig.
ROMSLIG: Fire personer får plass i fartsretningen i den nye Sea Ray 350 SLX. Båten er ellers utstyrt med full bysse og en sosila sittegruppe akter.

Fakta

CE-kategori: C

Produksjonsland: USA

Lengde (meter): 10.50

Bredde (meter): 3.20

Lengde (fot): 35.00

V-bunn (grader): 21.00

Vekt (kg): 5897

Dyptgaende (meter): 0.68

Drivstoff (liter): 605

Motoreffekt fra (hk): 300.00

Motoreffekt til (hk): 380.00