Åtte nye modeller i 2017:

LITE INFORMASJON: Det er grunn til å tro at den nye serien til Nimbus vil være basert på samme filiosofi som blant annet Axopar.

Nimbus har ekspansive planer

Svenske Nimbus Boats vil i løpet av året lansere en helt ny båtserie. Båtene kommer til å selges med bensin og diesel innenbords, samt med utenbords-motorer.

Publisert Sist oppdatert

Under en avdukning på båtmessen i Düsseldorf lørdag 21. januar, ble planene presentert i uten nærmere detaljer rundt design eller hva slags type båter det er man har planer om å presentere. Alt vi foreløpig vet er at det totalt er snakk om serie på hele åtte båter.

Hovedeieren bak Nimbus, investeringsselskapet R12, har gitt klarsignal til en stor investering og designavdelingen hos Nimbus er allerede ferdig med mye av planleggingsarbeidet.

Foreløpig er det ikke sluppet noen bilder av de nye modellene, foruten en skisse som peker i retning av en viss likhet med Nimbus Drophead.

De nye  modellene i serie, som har fått betegnelsen WTC, skal basere seg på samme gunntanker som den velkjente Nova-serien, R-Serien samt Wicklund-satsningen 26 Epoca.

De nye modellene vil få følgende modellbetegnelser:

Weekend: W9 og W11

Tender: T8, T9 og T11

Commuter: C8, C9 C11

Det ligger nær å anta at den nye serien vil bli modulbasert der flere modeller deler samme skrog, men får dekkslayouten tilpasset med ulike konsoll- og styrhusløsninger. Båtene skal produseres i Polen.

 www.nimbus.se