SWIFT TRAELER: Kragstad AS har spesielt forventninger til den nye Swift Trawler 30.
SWIFT TRAELER: Kragstad AS har spesielt forventninger til den nye Swift Trawler 30.

Kragstad AS overtar Beneteau motorbåter

Fra og med 15 april 2016 overtar Kragstad AS importen av Beneteau motorbåter i Norge. På verdensbasis hadde Beneteau en omsetningsøkning på 10 % i 2015, og Marius Kragstad mener merket har betydelig potensiale i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Fra og med 15 april 2016 overtar Kragstad AS importen av Beneteau motorbåter i Norge, i tillegg til Boston Whaler og Chris-Craft. På verdensbasis hadde Beneteau en omsetningsøkning på 10 % i 2015, og Marius Kragstad mener merket har betydelig potensiale i Norge.

Kragstad AS er allerede den norske importøren av Chris-Craft og Boston Whaler. Marius Kragstad har 15 års bransjeerfaring med fabrikker som Nimbus, Storebro og Paragon.

Tror på trawlerbåtene

Han sier i en pressemelding i dag at franske Beneteau kompletterer de øvrige merkene han har i stallen perfekt:

-Beneteau er et merke vi

 har fulgt nøye med på i flere år. Beneteau

 er innovative når det gjelder design og tekniske løsninger. Dette understrekes også av at de har hatt flere prisvinnende båtmodeller i løpet av de siste årene, sier han. Kragstad overtar stafettpinnen etter Aaby Marine som vil konsentere seg om store merkevarer som Windy, Draco, Nimbus, Axopar og Paragon.

Fornøyd

GLEDER OSS: Vi ser frem til å selge trawlere fra Beneteau, sier Marius (t.v.) og Sverre Kragstad. (Foto: Amund Rich. Løken).
GLEDER OSS: Vi ser frem til å selge trawlere fra Beneteau, sier Marius (t.v.) og Sverre Kragstad. (Foto: Amund Rich. Løken).

Beneteaus salgsdirektør er fornøyd med å ha fått Kragstad med på laget, samtidg som han retter en stor takk til Aaby Maribe for godt arbeid gjennom de siste to årene, blant annet med god opfølging av eksisterende kunder.

Beneteau er ledende i sine segmenter, og er den fabrikken som bygger flest trawler modeller world wide. Store produksjonsserier sikrer høy kvalitet samtidig som prisene holdes nede. 

Marius Kragstad har som ambisjon å etablere Beneteau motorbåter som markedsleder i sitt segment i Norge i løpet av de tre neste årene. Han sier:
-

Beneteau er markedsleder world wide, så hvorfor ikke i Norge også? Vi får en helt ny Swift Trawler 30 til Oslo i juli, og den modellen er ypperlig for norske farvann. I tillegg vil vi jobbe aktivt på messer og i øvrige kanaler for å markedsføre båtene maksimalt i et mer langsiktig perspektiv, sier han i pressemeldingen i dag.

Powered by Labrador CMS