BELLA 600 R: Finske Bella har utviklet en frekk familiebåt med rett baug.

Ny frekk dagsturbåt fra Finland

Trauste og solide Bella går nye veier med sin nyhet 600 R.

Publisert Sist oppdatert

De store båtprodusentene sloss om oppmerksomheten i dagstursegmentet rundt seks meter. Med Espen Thorup bak tegnebrettet har Bella utviklet en ny frekk familiebåt i klassen. Finske sjøfartsmyndigheter godkjenner den «lille» båten for syv personer.

Rett i baugen

Også 600 R får den karakteristiske rette baugen. Bella lanserte den moderne skrogformen på sin 700 PATROL for ett år siden.

Neste sesong

Jeepen er klar for det norske markedet neste sesong. Med en 150 hesters Mercury vil den i følge produsenten lett ta seg opp i 42 knop, mens båten med økonomi/familie-motor på 115 hk, som er anbefalt, vil oppnå respektable 36 knop.

Tøff konsoll

Konsollen er plassert i senter med god passasje på begge sider. Den vertikale, dobbeltkurvede vindskjermen bidrar til et funksjonelt og frekt look. Båten kan levers med flere kalesjeløsninger.

Familien i sentrum

Bella 600 R har to dreibare stoler bak konsollen, en sofa akter, benker foran konsoll og i baugen. Et stort dekksareal stuverom i konsollen og plass til stor solseng i baugen gjør den til en praktisk familiebåt.

Bella 600 R er førstemann ut med det nye skroget. Fremover er det ventet flere modeller på samme lest, blant annet en bowrider.